Посетител на ресторант в американския щат Флорида събра персонала от 10

...
Посетител на ресторант в американския щат Флорида събра персонала от 10
Коментари Харесай

Гост на ресторант даде 10 000 долара на служителите

Посетител на ресторант в американския щат Флорида събра личния състав от 10 души, с цел да му благодари за упоритата работа, а по-късно остави бакшиш от 10 000 $. Случката е от по-рано този месец, когато мъж вечеря дружно със брачната половинка си и сина си в ресторанта за морски блага Wahoo Seafood Grill, написа Асошиейтед прес.

Шон Шепърд, притежател на мястото, разяснява, че получил позвъняване от чиновниците си, които се похвалили с огромната си заработка. Първоначално не повярвал. „ Проверете персоналната му карта и името на гърба на кредитната карта “, посъветвал той.

Системата за продажби в ресторанта удостоверила трансакцията. Шепърд ревизирал дали парите към момента са там и на идващия ден. „ Да виждам по какъв начин тези хора получават чековете си беше съвсем толкоз хубаво, колкото коледно утро “, разяснява притежателят пред изданието „ Гайнсвил Сън “.

Той добави, че е доста признателен на индивида, оставил бакшиша, тъй като чиновниците му са били доста лоялни към ресторанта от началото на пандемията. Сред получателите на част от оставената сума е Ашли Грийн.

„ Тя имаше тежък месец, не можеше да работи. Детето ѝ влиза и излиза от болничното заведение. Беше в действителност доста стресиращо време за нея “, изясни Шепърд.

Самият той изгубил 30 хиляди $, защото се наложило краткотрайно да затвори физическия си обект поради изключителната обстановка.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР